Η AKOM στο Εθνικό πρωτάθλημα, τα συγχαρητήρια του Ρώσου Υπουργού Ανάπτυξης.

Στο ρωσικό φόρουμ επενδύσεων στο Σότσι, πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των συμμετεχόντων στα έργα προτεραιότητας του Υπουργείου Οικονομικής Ανάπτυξης της Ρωσίας “Εθνικοί Πρωταθλητές”. Μεταξύ των νικητών είναι ο κορυφαίος Ρώσος κατασκευαστής επαναφορτιζόμενων μπαταριών – η εταιρεία AKOM.

Ο Υπουργός Οικονομικής Ανάπτυξης της Ρωσικής Ομοσπονδίας M.S. Ο Oreshkin παρέδωσε πανηγυρικά ευχαριστίες σε εκπροσώπους εταιρειών που επιλέχθηκαν στο έργο. Εκ μέρους του AKOM JSC, βραβεύτηκε ο V.N Ostudin, Διευθυντής Έρευνας και Ανάπτυξης.

“Οι εταιρείες που είναι παρούσες εδώ σήμερα έχουν αποδείξει τη νίκη τους σε όλους – με την αύξηση του όγκου τους, τα προϊόντα υψηλής ποιότητας, τις συνεργασίες τους συμπεριλαμβανομένων και μεταξύ των μεγαλύτερες εταιρειών. Συγχαίρουμε τους συναδέλφους μας για τα επιτεύγματά τους και το Υπουργείο Οικονομικής Ανάπτυξης της Ρωσίας θα προσπαθήσει να τους βοηθήσει όσο το δυνατόν καλύτερα, ώστε το εθνικό κίνημα πρωταθλητών να μην σταματήσει και να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια », σημείωσε ο υπουργός.

Ο στόχος του έργου “Εθνικοί Πρωταθλητές” είναι να εξασφαλιστεί η ταχεία ανάπτυξη μη κρατικών επιχειρήσεων με εξαγωγικό προσανατολισμό, με βάση την αποτελεσματική αλληλεπίδραση του κράτους και των επιχειρήσεων υψηλής τεχνολογίας. Η συμμετοχή σε ένα τόσο σημαντικό πρόγραμμα για την εταιρεία ΑΚΟΜ δεν είναι μόνο μια αναγνώριση των υψηλών αποτελεσμάτων παραγωγής, αλλά και μια μεγάλη ευθύνη, ένα κίνητρο για περαιτέρω βελτίωση.
his text.

Η AKOM στο Εθνικό πρωτάθλημα, τα συγχαρητήρια του Ρώσου Υπουργού Ανάπτυξης