Στοχεύοντας την κορυφή.

Ιστορικά, ο μεγαλύτερος κατασκευαστής της Ρωσίας, αδιαμφισβήτητος ηγέτης  στον τομέα παραγωγής μπαταριών, εξελίχθηκε σε έναν τεχνολογικό και βιομηχανικό πρωτοπόρο στην αγορά μπαταριών νέας τεχνολογίας.

Ισχυρός και συνεχώς εξελισσόμενος οίκος, με  ηγετική θέση μεταξύ των μεγαλύτερων κατασκευαστών. Στρατηγικός στόχος, η κατάκτηση του παγκόσμιου κατασκευαστή μπαταριών νέας τεχνολογίας.

Διαθέτουμε το δικό μας  επιστημονικό – ερευνητικό  και τεχνικό κέντρο εφαρμογών, στο οποίο σχεδιάζονται και εφαρμόζονται  οι καινοτόμες τεχνολογίες.

Σταθερά προσανατολισμένοι στην παγκόσμια αγορά, οραματιστήκαμε την παραγωγή μπαταριών νέας γενιάς, αποκτώντας  μεγάλη φήμη και εμπιστοσύνη για τα προϊόντα μας, από κορυφαίους κατασκευαστές αυτοκινήτων.

Η αυξανόμενη ζήτηση προϊόντων από την αγορά των αυτοκινητοβιομηχανιών, επιβεβαιώνει το αυξημένο ενδιαφέρον για τα προϊόντα μας, με την παραγωγή  ευρέος φάσματος μπαταριών για τους πλέον απαιτητικούς καταναλωτές.

Η ενσωμάτωση στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία απαιτεί τη διατήρηση υψηλού επιπέδου ποιότητας και ανταγωνιστικότητας προϊόντων, έργο που επιτυγχάνεται με τη συνεχή ανάπτυξη της παραγωγής, τη βελτίωση του σχεδιασμού και της τεχνολογίας, την καθιέρωση διεθνών προτύπων ποιότητας και το σύστημα παραγωγής LEAN. Το σύστημα διαχείρισης ποιότητας  JSC «AKOM» είναι πιστοποιημένο με τα πρότυπα ISO 9001-2008 και ISOTS 16949-2009.

Η επιτυχία βασίζεται στο συλλογικό πνεύμα που χαρακτηρίζει στην  τεράστια ομάδα των ανθρώπων μας, στην ομάδα των επιστημόνων και των ειδικών υψηλής εξειδίκευσης αφοσιωμένων στο πνεύμα της επιχείρησης, στις συνεχείς επενδύσεις στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων και στην προσήλωση στην εξυπηρέτηση των σύγχρονων απαιτήσεων των καταναλωτών.