Οι μπαταρίες εκκίνησης  που κατασκευάζουμε, ανήκουν στην κατηγορία των μπαταριών κλειστού τύπου και φτιάχνονται βάσει της τεχνολογίας Ca+ Ca- (ασβεστίου-ασβεστίου). Είναι εξοπλισμένες με ένα ειδικά σχεδιασμένο κάλυμμα για το σύστημα εξαερισμού με λαβύρινθο που μειώνει την απώλεια του νερού από τον ηλεκτρολύτη κατά τη λειτουργία τους. Με αυτό τον τρόπο μηδενίζεται η συντήρηση και αυξάνεται η ασφάλειά. Αν και ανήκουν στην κατηγορία κλειστού τύπου, είναι εξοπλισμένες με ανοίγματα πλήρωσης, ώστε να επιτυγχάνεται η άμεση επέμβαση για την διάγνωση προβλημάτων που τυχόν προκλήθηκαν από κακή λειτουργιά του ηλεκτρικού συστήματος ή από κακή χρήση του οχήματος κατά περίπτωση. Αποτέλεσμα, η δυνατότητα αποκατάστασης του προβλήματος που συνεπάγεται την ενδεχόμενη διάσωση και την παράταση ζωής της μπαταρίας.

Οι μπαταρίες μας έχουν εφαρμογή σε κάθε τύπο οχήματος όπως: αυτοκίνητα, φορτηγά, τρακτέρ, τροχόσπιτα, σκάφη, γεννήτριες, εκσκαφείς,  φορτωτές, μπουλντόζες, λεωφορεία, ταξί, ασθενοφόρα, στρατιωτικά, κλαρκ, χωματουργικά, πετρελαιοκινητήρες, ηχοσυστήματα, start – stop.

BRAVO

Μια σειρά από αξιόπιστες μπαταρίες ασβεστίου με τον βέλτιστο συνδυασμό χωρητικότητας και αρχικών παραμέτρων ρεύματος. Όλες οι μπαταρίες της σειράς Bravo διατίθενται σε ευθεία και αντίστροφη πολικότητα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

AKOM

Τεχνολογία «Ca/Ca» «Ασβεστίου-Ασβεστίου», ειδικώς σχεδιασμένη για αυτοκίνητα μεσαίας κατηγορίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

REACTOR

Μπαταρία εκκίνησης για επαγγελματικά αυτοκίνητα και ντίζελ κινητήρες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

AKOM+ EFB

Διπλάσια διάρκεια ζωής από τις συμβατικές μπαταρίες εκκίνησης. Αυξημένη αντοχή στη βαθιά εκφόρτιση λόγω των ειδικών χαρακτηριστικών της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ULTIMATUM

Ιδανική για συστήματα Start/Stop.
Διπλάσια διάρκεια ζωής από τις συμβατικές μπαταρίες εκκίνησης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ