Στις 14 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε στη Μόσχα το  Συνέδριο της Ρωσικής Ένωσης Βιομηχάνων και Επιχειρηματιών στο πλαίσιο της 12ης ρωσικής επιχειρηματικής εβδομάδας. Στις εργασίες συμμετείχαν ο Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν της Ρωσικής Ομοσπονδίας, μέλη της κυβέρνησης της Ρωσικής Ομοσπονδίας, επικεφαλής των θεμάτων της Ρωσικής Ομοσπονδίας, επικεφαλής των βασικών αναπτυξιακών ιδρυμάτων καθώς και επικεφαλής κορυφαίων ρωσικών και ξένων εταιρειών. Κατά το συνέδριο, συνοψίστηκαν τα κυριότερα αποτελέσματα των δραστηριοτήτων του RUIE το 2018 και περιγράφηκαν οι προοπτικές για περαιτέρω ανάπτυξη.

Ο Nikolay Mikhailovich Ignatiev, Πρόεδρος της JSC GK AKOM, εξελέγη στο Διοικητικό Συμβούλιο του RSPP (LLC RSPP) και του Πανευρωπαϊκού Συλλόγου Εργοδοτών RSPP (OOR RSPP), το οποίο αποδεικνύει την υψηλή εμπιστοσύνη και αναγνώριση από την επιχειρηματική κοινότητα, αναγνωρίζοντας τα επιτεύγματα και τις διακρίσεις που σημάδεψαν τόσο τις επιχειρηματικές όσο και τις κοινωνικές δραστηριότητες του επικεφαλής της εταιρείας «AKOM» Για περισσότερα από 16 χρόνια, ο Nikolay Mikhailovich Ignatiev είναι επικεφαλής της εταιρείας που δημιούργησε, η οποία είναι ηγέτης στην παραγωγή και εμπορία AKB στη Ρωσία, που παράγει προϊόντα υψηλής ποιότητας σε επίπεδο παγκόσμιων προτύπων. Οι νομοθετικές και οικονομικές πρωτοβουλίες του επικεφαλής του AKOM ανταποκρίνονται σε περιφερειακό και ομοσπονδιακό επίπεδο.

Η ενεργός συμμετοχή του Νικολάι Μιχαηλόβιτς στις δραστηριότητες του διοικητικού συμβουλίου θα εξυπηρετήσει αναμφίβολα τα συμφέροντα της βιομηχανίας της πηγής χημικής ενέργειας και της εγχώριας βιομηχανίας στο σύνολό της.

O Πρόεδρος του Ομίλου Εταιρειών "AKOM" εκλέχθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο της ρωσικής Ένωσης Βιομηχάνων και Επιχειρηματιών