Αντικείμενο της έκθεσης Αυτόνομες πηγές ενέργειας

Η 28η Διεθνής Ειδική Έκθεση Αυτόνομες Πηγές Ενέργειας ολοκληρώθηκε στη Μόσχα. Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, οργανώθηκε από τη Διεθνή Ένωση Κατασκευαστών Χημικών Σημερινών Πηγών “INTERBAT” και την Εθνική Ένωση Κατασκευαστών “RUSBAT”. Συμμετείχαν πάνω από εβδομήντα-πέντε κορυφαίες επιχειρήσεις όχι μόνο από τη Ρωσία, αλλά και από την Ευρώπη, την Ασία, την Κίνα, την Αμερική καθώς και άλλες χώρες.

Ο όμιλος εταιρειών “AKOM” έχει γίνει παραδοσιακά ένας από τους κύριους εκθέτες της έκθεσης. Οι επισκέπτες και οι εκθέτες είχαν την ευκαιρία να εξοικειωθούν με τις ήδη καθιερωμένες γραμμές κατασκευασμένων μπαταριών, καθώς και με νέα προϊόντα – RUSBAT και RUSBAT +. Επιπλέον, παρουσιάστηκε μια πρωτοποριακή εξέλιξη – η JSCB ULTIMATUM AGM. Ο ηγέτης της παραγωγής μπαταριών, AKOM, ήταν ο πρώτος στη Ρωσία που ξεκίνησε την παραγωγή ενός πλήρους κύκλου μπαταριών εκκίνησης με τεχνολογία AGM. Ήδη τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους, η μπαταρία θα κυκλοφορήσει στην αγορά. Επίσης, οι επισκέπτες στο περίπτερο θα μπορούσαν να εξοικειωθούν με την έννοια του “ΑΚΟΜ – ο κατακτητής των στοιχείων”. Το 2018 η ΑΚΟΜ οργάνωσε μια αποστολή στο Βόρειο Πόλο δοκιμάζοντας την μπαταρία AKOM + EFB σε ακραίες θερμοκρασίες και συνθήκες όπου και παρουσίασε άριστες επιδόσεις.

Μάρκετινγκ – συνεργασία και προσέλκυση κρατικών κεφαλαίων

Η AKOM έγινε όχι μόνο ο κύριος συμμετέχων της διεθνούς έκθεσης αλλά και ο πλήρης διοργανωτής του. Έτσι, την πρώτη μέρα της εκδήλωσης, ο AKOM διοργάνωσε και πραγματοποίησε μια συνεδρία για το μάρκετινγκ παραγωγής μπαταριών . “Η επιλογή των παραγωγών χημικών πηγών ρεύματος – παραγωγή, άρνηση, αποδοχή”. Στο πλαίσιο του επιχειρηματικού προγράμματος, τέθηκαν ερωτήματα σχετικά με την κατάσταση της ρωσικής και παγκόσμιας αγοράς ηλεκτρικών στηλών, τα αποτελέσματα του 2018 και οι προβλέψεις της βιομηχανίας για τα επόμενα χρόνια. Οι συμμετέχοντες ήταν σε θέση να εξοικειωθούν με την τεχνολογία της έρευνας αγοράς και την ανάλυση της αγοράς των μπαταριών. Επιπλέον, η AKOM μίλησε για τα κύρια κανάλια μάρκετινγκ και για την οικοδόμηση αποτελεσματικής επικοινωνίας με τους καταναλωτές ηλεκτρικών στηλών.

Όπως είναι γνωστό, η AKOM δεν είναι μόνο ο ηγέτης στην πώληση και παραγωγή μπαταριών εκκίνησης αυτοκινήτων στη Ρωσία, αλλά και στην προσέλκυση και χρήση οικονομικών και μη οικονομικών μέτρων κρατικής στήριξης. Στο πλαίσιο του συστήματος GR συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την κρατική υποστήριξη των συμμετεχόντων στη βιομηχανία, την προώθηση της ανάπτυξης της βιομηχανίας και την επέκταση στην παγκόσμια αγορά μέσω εθνικών  σχεδίων και κατευθύνσεων. Η επιτυχημένη εμπειρία της ΑΚΟΜ στην αλληλεπίδραση με τις Ρωσικές αρχές και η έναρξη του κέντρου GR μοιράστηκε με τους συμμετέχοντες οι οποίοι θα μπορούσαν να εξοικονομήσουν περισσότερα από 1 εκατομμύρια ρούβλια ανά έτος με βάση το σύστημα – Κάθε ρούβλι που θα επενδύεται από μια βιομηχανία, τα 10 cents θα προέρχονται από τον κρατικό προϋπολογισμό ( 90% ιδιωτικά κεφάλαια – 10% Ρωσική ομοσπονδία ).

Αποτελέσματα

Η “AKOM” θέτει πάντα τους πιο φιλόδοξους στόχους, συμπεριλαμβανομένου του στόχου της παγκόσμιας εταιρείας – μάρκας, και η δημιουργία του κέντρου GR θα εδραιώσει αυτόν τον στόχο, διότι μια παγκόσμια εταιρεία ενεργεί σύμφωνα και με τα συμφέροντα της αλλά παράλληλα και προς όφελος της επιχειρηματικής κοινότητας!

Ως αποτέλεσμα των συνόδων που πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια της έκθεσης Αυτόνομες πηγές ενέργειας, η AKOM απέδειξε ότι κατέχει ακριβείς πληροφορίες σχετικά με την αγορά χημικών πηγών ρεύματος, τις τάσεις και τις αναπτυξιακές προοπτικές της. Έχει επίσης επαγγελματικές ικανότητες για να επηρεάσει τις αλλαγές στη βιομηχανία μπαταριών στη Ρωσία. Η “AKOM” επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά ότι είναι ηγέτης όχι μόνο στην παραγωγή μπαταριών, αλλά και σε τομείς όπως η εμπορία και η σύσταση κέντρων όπως το GR. Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι η AKOM είναι έτοιμη να αναπτύξει και να μοιραστεί τη συσσωρευμένη εμπειρία και τις γνώσεις της με επιχειρήσεις που παράγουν χημικές πηγές ρεύματος για την εδραίωση της βιομηχανίας.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης διοργανώθηκε η ετήσια συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου των επιχειρήσεων της βιομηχανίας χημικών πηγών, η οποία αφορούσε ζητήματα που επηρέασαν την ανάπτυξη της βιομηχανίας, επηρεάζοντας εξίσου όλους τους ρώσους κατασκευαστές, μεταξύ των οποίων οι κύριοι είναι η ασφάλεια των πρώτων υλών για την παραγωγή πηγών μολύβδου-οξέος, αύξηση του ποσού του περιβαλλοντικού τέλους για τις ηλεκτρικές στήλες μολύβδου · μειώνοντας το επίπεδο εξάρτησης από τις εισαγωγές. Μετά τη συνάντηση καταρτίστηκε πρωτόκολλο με τις αποφάσεις που ελήφθησαν για τη δημιουργία ευνοϊκών συνθηκών για την ανάπτυξη του κλάδου.

Πραγματοποιήθηκαν επίσης οι συναντήσεις των μελών της Διεθνούς Ένωσης “Interbat” και του Συνδέσμου “RUSBAT”, μεταξύ των οποίων και η JSC “GK AKOM”.

Η συμμετοχή σε τέτοιες εκδηλώσεις  επιτρέπει να δημιουργήσετε νέες επιχειρηματικές επαφές, να ενισχύσετε τις εταιρικές σχέσεις και μαζί να βρείτε μια νέα ώθηση στην ανάπτυξη της βιομηχανίας μπαταριών στη Ρωσία.

Η ΑΚΟΜ στην διεθνή εξειδικευμένη έκθεση Αυτόνομες πηγές ενέργειαςΗ ΑΚΟΜ στην διεθνή εξειδικευμένη έκθεση Αυτόνομες πηγές ενέργειας